Theilgaard Mortensen

TM Commerce

TM Commerce er intelligente og brugervenlige B2C og B2B e-handelsløsninger, der imødekommer dine kunders behov og ønsker om at handle når som helst, hvor som helst og på tværs af alle kanaler (web, mobil og tablet).

Tm Commerce Dk

Med TM Commerce får du mulighed for:

  • At sælge dine produkter gennem flere kanaler på én e-handelsplatform.
  • At brande din virksomhed og dine produkter online.
  • At tilpasse produktvisninger og tilbud til den enkelte kunde ved at analysere handlemønstre og online adfærd.
  • At knytte et eller flere produkter til produktkataloger i forhold, hvad der er relevant for hvert af dine kundesegmenter.
  • At opnå gennemsigtighed og agilitet i interne forretningsprocesser ved integration til andre it-systemer.

TM Commerce B2C

TM’s B2C e-handelsløsning analyserer din kundes handlemønstre og online adfærd på baggrund af data fra produktdatabasen, og tilpasser visningen af produkter til den besøgende onlinefærd og købsadfærd.

Som administrator har du mulighed for at definere relaterede produkter, der skal vises (statisk eller dynamisk til forskellige segmenter) sammen med det pågældende produkt, oprette produkter under bestemte produktkategori eller tilføje et produkt til en specifik sæson eller periode.

TM Commerce B2B

B2B e-handelsløsningen fra TM kan håndtere store transaktionsmængder, og dine kunder kan med få klik købe en stor mængde varer online. Samtidig kan både du og dine kunder følge med i, hvad der købes ind i virksomhedens forskellige afdelinger. Derved kan du tilbyde dine kunder specifikke tilbud og rabat ved større varekøb, hvilket øger salget.

TM's B2B e-handelsløsning gør det muligt for din kundes virksomhed at koordinere bestilling og køb af en større mængde varer på tværs af flere afdelinger. Derved reduceres de administrative omkostninger og personale ressourcerne, når kunderne skal handle online. Endvidere får du muligheden for at dele dine kunder op i segmenter og tilbyde specifikke priser og produkter til de enkelte kundesegmenter. På den måde sikrer du, at dine kunder får vist relevante produkter til priser, hvorved der er mulighed for mer-salg.